Известие

Collapse
No announcement yet.

Палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DanewRomeo
    Много е прав колегата Novachev. Г-н Чочари (предишният собственик на моята) е направил едно мърдо дело - шунтирал е пущината. Тези имобилайзери големи главоболия и това е. Но моят алармаджия е компенсирал с една много хитра джиджавка, която работи добре, пу, да ни е уроки
    смятам че ще ви е от помощ тази тема
    ИМОБИЛАЙЗЕР
    небързайте да си давате парите за компютри и разни ми ти умни мисли на майстори... искаха ми 150лв зада го премахнат зацяло, щото "всички италиянки били така.. и се махали"
    а то кво било...
    питайте и тогава действате...
    Успех
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Е том пише моята ката я излекувах
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

вече отвсякъде се обърках днес отивам паля колата още не съм врътнал ключа и запали пусто не видях температурата да разбера дали са я сгрявали ама не изглеждаше отваряна тука вали леко дъжд а дръжката си беше мокра иначе сичкото хубаво ама как да я закарам като няма никакви номера и другото последно в кой сервиз да ходя че вече два станаха единия в К.Ганчево май се сещам другия до КАТ там има магазин за мебели Роси че къде там защото още на ъгъла има поредица от около 5 сервиза

Comment

най накрая на редицата в дясно последната клетка
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

ти гледам не си от СТЗ откъде ги знаеш сервизите тука иначе колко ще ми излезе там тази диагностика и дайте някакъв коментар как така денс веднага се запали че аз немога да си го обясня

Comment

Ашладисан съм в Стара загора
              Ходих да си чистя дюзите в този сервиз докато бях на гости на бабата и дядото, а иначе диагностиката струва около 20-30 лв
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

mi6onski, колега, карай я на диагностика. Не сме от котилото на баба ти Ванга, а и нашите автоджамбази дори и нея биха преметнали с тези ми ти медени усти. Всичко е много относително, датчик може да се ебава, акумулатор може да е... Не се стеснявай и я води на преглед. От "Тракия" като идвам от Пловдив и свия по димитровградския път в посока Ст. Загора гледам има някакъв Италсервиз. С логотата и прочее, голям ми се види, колко са специалисти и почтени хората - нямам представа. Пробвай я при тях.
                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Колега mi6onski, как е Алфата ? Интересно ми е какво излезе при диагностиката
                  Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                  Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

ама немога да я закарам на диагностика то се е видяло че ще я купя ще я регистрирам и тогава сега не мога утре ми идват документите планувам в пнд съм в отпуска да я регистрирам иначе как да я закарам като никакви номера няма не ми се рискува да ме спират без номера иначе аз взема ли я ще се похваля тука и снимчици и всичко ще ви сложа ще ме правите почетен член май маи

Comment

колега май е време да се поутпуснеш малко и да се порадваш на красавицата.щом сега пали,карай я безаварийно и изпусни парата
                      stilo sw 1,9 JTD 03g
                      alfa 147 1,9JTD 01g
                      alfa 156 1,9JTD 01g
                      barchetta 1,8 98g
                      alfa 145 1,6 97g

Comment

направо немога вече тия документи ги чакам от 7-ми щели да са тук в четвъртък лошото време неможели да ги докарат от Италия чакам ги последно до четвъртък ако пак ги няма ще се мъча да си взема капарото и да отивам при друга любовница

Comment

колеги някой да знае сервиз във варна с разкодиране на ECU с имобилайзер.става въпрос за ЕCU-то на едно 306
                          asen
                          156 2.5 V6

Comment

колеги някой да знае сервиз във варна с разкодиране на ECU с имобилайзер.става въпрос за ЕCU-то на едно 306
                            asen
                            156 2.5 V6

Comment

Working...
                            X